(Online) Persoonlijke ontwikkeling

Wilt u effectiever werken en beter samenwerken? Dan is het van belang dat u werkt aan uw persoonlijke ontwikkeling zonder dat u hierbij gehinderd wordt door interne blokkades of spanningen. Door uw persoonlijke kracht te versterken, vergroot u uw stressbestendigheid en ontstaat er meer ruimte voor inspiratie en motivatie. Niets staat u dan nog in de weg om beter te functioneren, succesvol samen te werken en uzelf te profileren. Ontdek dus nieuwe mogelijkheden!

Persoonlijke (online) coaching

Persoonlijke coaching is geschikt voor iedereen die inzicht wil krijgen in zichzelf (persoonlijk gedrag, overtuigingen en beperkingen). Persoonlijke coaching kan u helpen om beter te functioneren doordat u inzicht krijgt in uw eigen kwaliteiten en wensen. Het doel is om uiteindelijk beter eigen keuzes te maken. Het ontwikkeltraject stellen wij samen op. U bepaalt zelf welke ondersteuning wenselijk is. Er kan een afspraak ingepland worden voor een persoonlijk coachgesprek op locatie. Echter coaching is ook online mogelijk door een gesprek via skype of telefonisch. U krijgt toegang tot uw Persoonlijke Online Omgeving.

Coaching op de werkplek

Naast individuele coaching bij ons op kantoor is het ook mogelijk om te coachen op uw werkplek. U kunt hierbij denken aan het coachen op persoonlijke effectiviteit zoals timemanagement (inclusief het herinrichten van de werkplek) en aan trajecten op het gebied van communicatie en leidinggeven.

Persoonlijke Online Omgeving

D5 maakt gebruik van een Persoonlijke Online Omgeving. Via deze omgeving is interactieve communicatie mogelijk met uw persoonlijke trainer of coach. U krijgt toegang tot uw persoonlijke opdrachten en materiaal. U heeft hierdoor altijd toegang tot alle relevante middelen die behulpzaam zijn voor uw eigen ontwikkeling. Het is ook mogelijk om op eigen initiatief inspirerende artikelen, filmpjes en andere document te verzamelen en bewaren. Dit alles in een goed beveiligde omgeving.