Tools

D5 kan diverse tools inzetten bij training en coaching. D5 zet deze tools in op voorwaarde dat het exact aansluit bij de ontwikkelingsvraag. D5 werkt met het Waarden Assessment, het Change Ability Profile en de Talenten Motivatie Analyse. Alle assessments kunnen worden opgenomen in een e-portfolio.

Waarden Assessment

Het Waarden Assessment is een eenvoudig en zeer doeltreffend meetinstrument. Het brengt de drijfveren van mensen, teams en organisaties in beeld. U krijgt, heel concreet en praktisch, zicht in wat u en uw team beweegt.

Change Ability Profile

Het Change Ability Profile biedt concrete handvatten ter ondersteuning van een veranderstrategie.  Dit is een uniek instrument dat vanuit een combinatie van klassieke testpsychologie en moderne inzichten antwoorden geeft op vragen die te maken hebben met veranderingen. Nog niet eerder was het zo eenvoudig om de veranderpotentie binnen een organisatie in beeld te brengen.

TMA: Talenten Motivatie Analyse

D5 helpt graag bij het analyseren van het menselijk potentieel van uw organisatie. Hiervoor beschikt D5 over een aantal psychologische analyse instrumenten, waarmee persoonlijkheid, talenten en competenties in kaart gebracht kunnen worden: TMA (Talenten Motivatie Analyse).