(Online)Training

Onlinetraining

D5 biedt u de mogelijkheid om uw training online te volgen. Hier wordt uw Persoonlijke Online Omgeving aangevuld wordt met een aantal individuele skype-sessies. Deze opzet biedt u de mogelijkheid om een training te volgen in uw eigen tempo en eigen tijd. Door middel van individuele oefeningen en opdrachten past u het geleerde direct toe in uw eigen praktijk. De eerste onlinetrainingen die starten zijn basis leidinggeven en praktisch personeelsmanagement. Meer informatie over onze onlinetrainingen volgt binnenkort via www.persoonlijketraineronline.nl

Klassikale training

Uiteraard biedt D5 groep ook klassikale trainingen: communicatietrainingen en managementtrainingen.

De communicatietrainingen richten zich op het verbeteren en optimaliseren van communicatie tussen mensen. Dit is niet onbelangrijk, aangezien communicatie voor een groot deel het imago van een organisatie bepaalt. De communicatietrainingen van D5 behandelen uiteenlopende onderwerpen zoals klantgerichte communicatie, schriftelijke communicatie, samenwerking, succesvol presenteren en klachtafhandeling.

Daarnaast verzorgt D5 managementtrainingen die ervoor zorgen dat managers onder andere meer inzicht krijgen in hun eigen rol en functie en in de diverse stijlen van leidinggeven. De manager vervult namelijk een centrale rol in zijn/haar team en binnen zijn/haar organisatie. Ineffectief aangeleerd gedrag wordt doorbroken in de training en de manager leert nieuwe coachingsvaardigheden aan. D5 verzorgt ook managementtrainingen op het gebied van praktisch leidinggeven, het voeren van ziekteverzuimgesprekken, inspirerend werkoverleg, competentiemanagement en groepsdynamica.